are a registered member to view them all so that the costs will remain lower for Us. d anaf . Depunere Declaratii ANAF ONLINE D D D D Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la .. Pensia mamei in a fost , in a fost , in a fost si in pentru a beneficia de decontarea chiriei, respectiv contract înregistrat la anaf. -cnas-si-anaf-nu-vor-fi-demisi-ca-efect-al-presiunii-mediatice om- /nokia-pune-la-bataiesmartphone-uri-lumiape-facebook-

Author: Mazragore Kagamuro
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 7 February 2008
Pages: 352
PDF File Size: 8.24 Mb
ePub File Size: 7.51 Mb
ISBN: 132-2-36941-496-1
Downloads: 82156
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gataxe

Fiind barbat insurat ,spunea ca vrea ca sa divorteze ca vine ca sa ma vada si tot asa. Acum astept sa fiu chemata la politie pt a da declaratie. In cazul in care mi-a fost incredintat spre crestere si educare prin sentinta definitiva si irevocabila fostul sot are dreptul sa solicite acordarea alocatiei ca beneficiar? Banii sunt blocati de 3 saptamani si nici nu mi-a fost avansat un termen de deblocare. Vreau sa ma retrag din firma iar un angajat doreste sa o preia. L-am sunat pe tatal meu sa intreb daca el a preluat coletul, nu.

Anaf stare Search

Am tot asteptat sa primesc biletul cu care trebuie sa ma duc la posta, dar nu a venit. Am luat legatura cu firma vanzatoare si cu service-ul autorizat pentru a mi se indica procedura de urmat in vederea remedierii defectului inlocuirea ecranului.

S-a respins pe motiv ca toti titularii trebuie sa fie pe rand sefi de garda. Persoanei careia ia fost cesionat respectivul numara de telefon este tatal meu cu care nu am un bun raport, nevorbind cu acesta de foarte mult timp si acesta nu rezulta ca persoana autorizata pentru niciunul dintre contracte.

Cand am ajuns ni s-a explicat ca rezervarile au fost suprapuse si ca pentru prima noapte vom imparti o camera cu o alta fam de romani care au venit in aceeasi zi cu noi urmand ca a 2-a zi sa ne ocupam camerele de drept. Matusa mea cand am fost sa fac acele curse la bucuresti cred ca mi-a luat buletinul si i-a facut o poza si m-a angajat la firma aceea de paza deoarece nu am vrut sa ma duc sa ma angajez la firma aceea de paza si m-au angajat cu rea intentie ca sa pierd indemnizatia de somaj.

Am incercat sa iau legatura cu ei pentru a-mi restitui si restul banilor, insa mi-au spus faptul ca dosarul meu a fost selectat pentru investigatii ulterioare de catre U. Decizia de divort ii da 50 din valoarea totala a CEC-urilor, dar el le-a lichidat pe toate. Care ar fii sansele de scapare, sau sa primeasca cu suspendare? Dupa o saptamana i-am sunat sa le zic ca mi-am gasit job in alta parte si ca nu mai sunt interesat de postul de agent de securitate.

  AOC 919PZ PDF

Galati din am lucrat in mai multe sectii ca electrician intretinere. Tin sa mentionez ca nu imi pot permite un avocat dar trebuie sa stiu daca pot lupta si singura caci mi a ramas cam ultim lucru sa l pot duce pana la capat si sa scap. Ce as putea face sa oblig pe acest domn sa imi dea cheia respectiva?

In anul fostul proprietar al unei case a cumparat teren de la vecinul lui pentru a-si mari curtea, dar aaf a snaf terenul pe el.

Am primit un plic de la judecatorie, Comunicare adresa in care ne informeaza ca trebuie de depunem o cerere de chemare in judecata si inscrisurile doveditoare. Intimpul explorari care a durat 3 ani am optinut un contract de valorificare a minereului si am optinut bani ,care conform contractului trebuiau inpartiti dupa ce asociatul primeu primea de la asociatul secund facturile care demonstrau decclaratia de motorine ,cheltuielile justificative pentru a putea tine socoteala cheltuielilor si a profitului.

In 7100 septembrie avem bilete sa plecam in Turcia unde am nevoie de pasaport. L-am sunat si i-am spus ce am aflat iar el, a spus initial ca nu este adevarat,apoi spunandu- mi ca a luat masina de la un dealer din Italia, declaratua ca nu stie nimic de modificarea kilometrajului.

Trebuie sa stau in preaviz? Pe data de 12 am fost la cealalta banca sa achit rata la un credit din restul de de lei ramasi dupa poprire in valoare de de leisuma rotunjita.

Nu ne-am agitat, deoarece, a devenit un obicei din partea administratiei sa ne trimita tarziu aceste anexe. Intrebarea este daca se poate anula contractul de donatie sau ce se pate face ca sa poate primii mama jumatatea care ii apartine. S-a incercat sa se i-a legatura cu directorul Apps Bucuresti de catre reprezentantul nostru, dar a fost respins.

Numere telefon asistenţă contribuabili

Am folosit-o timp de 4 zile iar in seara celei de-a patra zi i-am dat-o inapoi cu dorinta de a-i demonstra ca masina functioneaza perfect. Nu stiu ce sa fac sau unde sa anav duc. Spuneti-mi, va rog, in ce conditii putem noi sa ii dam inregistrarea? De la inceput mergea vorba ca cu timpul parintii o sa-i achite cheltuielile suportate pentru constructia garajului, dar acum ea doreste sa-i faca mama documente pe garajul de care s-a folosit 30 ani.

Am facut acea simulare, am sunat-o si mi-a zis ca vorbeste cu el si ma anunta. Ma scuzati ca va deranjez Farcasa sat Farcasa Data: Pe data de 17 iulie am primit mesaj ca sunt restant la plata ratelor creditului respectiv.

  CONDAIR CP2 PDF

Anaf stare 112

Neplatind aceasta suma mi s-a transferat datoria catre firma Getback recuperatori datoriiacestia ma tot asalteaza cu telefoane sau mesaje cu diverse mesaje de intimidare.

Suntem 3 surori din care cea mica are 16 ani si este sora vitrega, ea primind o mai mica parte din apartament decat noi.

Au trecut 2 ani de atunci, insa mie mi se pare suspect de ce nu au ales cazul meu sa-l analizeze de la bun inceput. Nu am sursa de venit. Mentionez ca eu nu am cerut niciodata schimbarea acestui regim de munca de teama repercursiunilor, dar si pentru ca nu stiu daca am temei legal sa o fac. Am platit amenda si am contestat in instanta suspendarea ptr ca nu exista un asemenea indicator la acel moment pe respectiva portiune de drum.

Cand trebuie sa ma prezint la ore si in acelasi timp sunt si la munca cum pot motiva ziua de munca in asa fel incat angajatorul sa nu ma ponteze lispa sau sa nu imi orele de munca lipsa.

Buna ziua ma intereseaza va rog daca permisul va fi anulat sau daca nu in cat timp l anzf putea recupera si declarxtia Fara o decizie nu ma primeste la asigurari sociale. Sau notarul care a facut succesiunea nu trebuia sa-i artibuie acest apartament fiului meu care a dat banii?

Este normal ca patrulele si de zi si de noapte sa se faca singur? Mi sa cerut sa fac o sesizare scrisa catre servicul clientii in care sa specific respectiva problema.

Acum cei din asociatie spun ca ei “nu sunt in legalitate” si ca daca eu nu rezolv aceasta problema cu fosta proprietara imi vor pune suma aceasta la urmatoarea intretinere.

Trei membri ai Cons. Fratii parintilor mei vor sa inceapa succesiunea dupa bunicii mei fiind decedati dar fara mine Eu momentan nu locuiesc in tara si nu am de unde sa stiu ce fac dansii Intrebarea mea este urmatoarea: Eu nu am pretentii la nimic.

Faza este ca s-a intamplat cam prin luna aprilie

Last modified: January 1, 2020