Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Dailkis Yozshular
Country: Central African Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 18 October 2006
Pages: 104
PDF File Size: 19.7 Mb
ePub File Size: 14.11 Mb
ISBN: 728-1-67118-964-2
Downloads: 2399
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Feshicage

Reclamaţie online la Poştă

Am incetat sa mai trimit mamei mele scrisori, felicitari si iconite in plic. Nu doresc sa judec pe nimeni dar cred ca cineva de la posta din sat vazand numele meu ca expeditor opreste scrisorile si felicitarile mele pentru mama mea. Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia oamenilor ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a ficarei luni, sa ne prezentam la posta.

In raportul detaliat scrie ca pe Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct din ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o oficianta model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici.

Nici directorul nu are puterea lui… … scris de liliana ilisei, 21 decembrie in data de 8 decembrie am pus un pachet cadou pt fiica mea din america la oficiul postal nr 8 tirgoviste.

In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat munceste acea fata la mesagerii munca fizica si prinire, supusa stressului zilnic ,pe un salariu minim pe economie? Toate angajatele au o atitudine pozitiva. Este inadmisibil ca de fiecare data cand intru in Posta dimineata sa stau conirmare rand cate de minute ptr un simplu aviz!

Dupa ce a iesit de la vecina mea am intrebat-o cand imi aduce alocatia,aceasta a spus ca are timp pina la sfarsitul lunii si nu a mai fost instare sa se urce pe bicicleta de la alcoolul consumat la ei. La deschiderea am observat ca acesta fusese deschis deoarece nu am mai gasit toate lucrurile puse de mine lipseau parfumurile si chiar la cantarire era o diferenta de gr.

  GEALAN S3000 PDF

Sufletul meu este tare necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor. As dori sa fac o reclamatie postasei Mot Ani care nu isi face datoria fata de locuitori cum trebuie.

Zilele trecute am avut 2 expedieri din bucuresti erau ajunse la oficiul postal trebuia sa confirm primirea si el nici gind nu avea sa- mi comunice!!!

In privinta ciubului, lasati-o mai moale romanilor, ca suntem in criza si nu mai da nimeni nimic. Cand am vazut, ca nu exista intelegere, am cerut un formular de reclamatie si dupa ce l-am intocmit le-am spus sa-mi dea nr.

Confirmare de primire Posta | Raluca Borsan –

Insa acum astept un pachet din Romania de doua ;rimire si o zi. Pur pirmire simplu sunt dezgustata. Am dovezi in tot ce am spus! Cum e posibil ca in 20 de zile sa nu fie expediata catre destinatie.

A doua zi m-am dus la Oficiul Postal sa fac o reclamatie pe numele Mot Ani unde am luat si un nr. Doamne, ai grija de acesti oameni si da-le in gand lucrarea Ta cea buna ca sa nu fie judecati aspru de Tine la a 2-a Judecata. As vrea sa fac si eu o reclamatie…sunt din comuna zavoaia, judetul braila….

confirmare de primire posta pdf – PDF Files

Va doresc un faliment apropiat. Va rog tare mult sa spuneti 2 angajati pe tura,ptr ca toata lumea se plangea in postal la cat de mult se sta la cozi,va rog mult.

Cum poate un abonat sa primeasca scrisori simple din afara Romaniei? Ma rog Bunului Dumnezeu sa faca El dreptatea Lui, pentru ca sunt convinsa ca El nu se grabeste niciodata dar nici nu intarzie. Au mai fost si alti factori postali dar ce face aceasta doamna nu a facut nici unul.

A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul.

Ar fi bine sa stopati aceste practici! La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta o salariata mai slabuta imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul meu- dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet.

  ALICE IM HUNGERLAND PDF

Doresc sa sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa. Ce sa mai zic de dd de masa, ca nu exista, muncesc incontinuu 8 ore pe zi si risca sa se imbolneasca de ulcer stomacal, fiind nemancate, sau de un TBC, cand nu exista geamul de protectie.

Nu am primit coletul din Anglia trimis de Simona Ayres pe data de 17 septembrie ora 11 ,desi un alt colet trimis tot in data de 17 la Constanta a ajuns acum 4 zile ,iar la Piatra Neamt la mine nu …De cE?????

Mirosul vine de la faptul ca nu se poate aerisi oficiul care este deschis de dimineata pana seara, si mai vin si clienti certati cu igiena! A ajuns pe Cu medical, fara nici un ajutor material din partea conducerii sau sindicatului a care primige de ani buni.

Rates calculator

Am ramas uimita cand xe povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. In ee doamna convirmarea afirmat pe un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus nimic despre incompetenta lor despre neprofesionalism. Contine acte oficiale de care era mare urgenta. Si eu am o problema, dar trebuie sa pregatesc un dosar cat mai consistent si sa posga un avocat bun.

I-am spus ca asa ceva nu se poate, ca Romania a semnat niste acorduri internationale cu privire la serviciile postale Dar dupa modul in care s-au comportat cele doua functionare ,confirma faptul ca respectivele nu au habar de de Art. Ce poate mangaia o mama decat scrisoarea sau felicitarea de Craciun de la copilul ei? Nu o sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu aceasta persoana.

Astept sa imi raspunda cineva. Postarita din comuna Negri.

Last modified: January 4, 2020