Cresterea albinelor added a new photo. See more of Cresterea albinelor on Facebook. Email or Phone. Password. Log In. Forgot account? or. Create New. Cresterea albinelor in Romania poate deveni o afacere de succes, daca aplici cei 4 pasi esentiali din articol. Cresterea albinelor. Front Cover. Alex-Alex , – pages QR code for Cresterea albinelor. Title, Cresterea albinelor. Contributor, Adrian Alexandru.

Author: Nizil Nikorr
Country: Guyana
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 26 April 2010
Pages: 438
PDF File Size: 3.84 Mb
ePub File Size: 19.56 Mb
ISBN: 888-9-47435-447-6
Downloads: 95988
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazitilar

1848_CRESTEREA ALBINELOR

Albinele afectate de diaree sunt agitate i au abdomenul m rit. Epuizarea mai grabnica sau mai tarzie a organismului albinelor se datoreaza mai ales activitatii decrestere a puietului. Modul de hranire specific albinei se bazeaza pe schimburile de hrana dintre albine.

Cu acest aluat se unge marginea fundurilorstupilor i suprafa a de contact ale capacelor.

Paratifoza sau salmoneloza este o boal albineor ioas produs de Salmonella schotmulleri alvei. Orificiile care asigurp trunderea aerului oxigenat i expulzarea aerului viciat sunt stigemele. Pentru aceasta se folosesc: Fiecare ochi este alc tuit dincelule individuale – omatidii: B1, B2, PP, C;Recoltarea polenului se realizeaz cu ajutorul colectoarelor de polen care se fixeaz la urdini.

  GLOBALIZACJA STIGLITZ PDF

Pot fi comb tu i prin folosirea de capcane. Sistemul respirator este alc tuit din tuburi traheene i saci aerieni. View in Fullscreen Report. Hormonii sunt secreta i de: Cu timpul, boala poate cuprinde puietul de lucr toare i pe cel din botci.

De asemenea, albinele au trei ochisimpli numi i oceli aproape de cre tetul capului. Se topesc faguriiputernic afecta i.

Cresterea Albinelor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an

Fumiga ie cu Varachet. Pe flagel sunt localizate urm toarele organe desim: Func ia sistemului circulator este aceea de a transporta substan ele nutritive c treorganele efectoare i de a evacua de eurile din organism.

Extrac ia propriu-zis trebuieprecedat de desc p cire.

Pe fund are o sit iar dedesupt otav pentru colectarea mierii care se poate scurge din faguri. Viroza botcilor negre este o boal infecto-contagioas produs de Virusurile bolii botcilor negre.

Organele interne ale capului. Extragerea veninului se realizeaz prin diverse metode de excitare a albinelor: Viroza filamentoas este o boal infecto-contagioas produs de Virusul virozeifilamentoase.

Cresterea albinelor – Google Books

Primul corp st pe fundul stupului. Sistemul circulator este foarte simplificat i este compus din: Segmentele abdominale sunt alc tuite dintr-un tergit, un sternit i dou pleure.

  DISCONNECTEUR SOCLA BA 2860 PDF

De obicei aparedatorit hranei necorespunz toare. Mandibula m tcii are un pinten foarte bine conturat. Mierea se poate avea consisten e diferite: Veninul Este secretat de glanda cu venin a albinei luc rtoare.

Cresterea Albinelor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an | PDF Flipbook

Cu itul de desc p cit este confec ionat din o el. Ineleleevolueaz astfel din cele 10 segmente ale larvei din care cauz abdomenul albinei adulte const din10 segmente. Se considera c albinele nu pot s aud deoarece nu au organe de auz sensibile lapresiune a a cum au oamenii. Tratamentul se repet de 3 ori la interval de 3 – 4 zile i altele 2 dup 5 – 7 zile. Spermatozoizii ating maturitate Ca ramur a agriculturii, se bazeaz pe instinctul albinelor de a depozita rezervehran peste necesarul de consum, rezerve care sunt folosite de apicultor.

Last modified: January 17, 2020